Finansiering

Når man kjøper eiendom i Spania, må man beregne skatter og avgifter på ca 13 – 15%  som legges til kjøpesummen. 15% er dersom du skal låne i spansk bank.

Vårt advokatbyrå hjelper deg å låne i spansk bank ved at du gir dem fullmakt. For å søke lån trenger du:

  • lønnslipper
  • kredittvurdering
  • bankreferanse
  • siste års skatteoppgjør

Har du spørsmål eller lurer på noe i forbindelse med finansiering av din bolig i Spania, ikke nøl med å kontakt Stein-Erik på:

Mobil: + 47 97 16 37 55
Mail:  sebugge@gmail.com

 

Tilleggstjenester

Etter at et salg er blitt behandlet av Notarius, kan vi hjelpe deg med:

Elektrisk tilkobling, vanntilkobling, forsikring, innføring av boligen i eiendomsregisteret, kjøp av møbler og hvitevarer, norsk-TV,  internett, vannfilter, alarm, spansk årlig skatt, spansk testamente, utleie av din bolig dersom ønskelig, inspeksjon / nøkkelholderservice, transport til / fra flyplass for deg og dine venner.

Etter hvert ønsker du kanskje også:

Hageopparbeiding, fagfolk til svømmebassenghold, gartner, elektriker, rørlegger mm.

Vi videreformidler alle tjenester.

Vi i Bugge Eiendom vil gjøre vårt ytterste for at du skal kunne leve trygt og godt i Spania.

 

Visningsturer

Ønsker du informasjon om visningstur fyll inn skjemaet under eller ring:

Stein Erik:  + 47 971 63 755

 

  • Du bestiller flybilletter til Alicante eller Murcia (San Javier). Vi står klar og henter deg på flyplassen dersom ønskelig.
  • Trenger du sted å bo under visningsturen kan vi arrangere rimelige norskeide utleieboliger med norske TV-kanaler og internett i nærheten av vårt kontor i Cabo Roig.
  • I løpet av visningsturen vil vi vise deg store deler av området som f.eks strender, markeder, golfbaner, sportsfasiliteter, tur / sykkelstier eller det dere måtte ønske.
  • Under oppholdet vil vi gi deg som kunde et gratis informasjonsmøte sammen vårt samarbeidende advokatfirma. På dette infomøtet vil du få en generell innføring om hvordan en bolighandel foregår i Spania.

Golfturer

Vi kan «skreddersy» en golftur for din vennegjeng / golfklubb. Vi har et utvalg av kvalitetshoteller, bl.a. SPA-hoteller dere kan velge mellom.

Dere bestiller flybilletter, vi ordner resten.

På Costa Blanca kysten er det et utall av golfbaner med god kvalitet. I området finnes det hundrevis av barer og restauranter. I tillegg et av Spanias største kjøpesenter (La Zenia Boulevard), markeder, strender, Go-Cart, badeland, kasino, dyrepark, fornøyelsesparker mm.

Ønsker du et skreddersydd opplegg for vennegjengen eller golfklubben?

Send en mail til

sebugge@gmail.com