Din tilbakemelding er viktig for oss for å kunne yte best mulig service til enhver tid. Vennligst fyll ut skjemaet under. Her er noen tilbakemeldinger fra våre kunder:

Vi var på visnng august 2010, og endte opp med å kjøpe hus som vi overtok i november. Vi har vært veldig fornøyd med service og oppfølging fra Stein Erik og Albion. Huset og området (Cabo Roig) er helt topp. "Hytte" i Spania kan absolutt anbefales, og vi anbefaler å kjøpe via dem.
Hilsen Wenche og Helge Kjernsval, Fjellhamar.
 
Date of Posting: 26 July 2012
Posted By: Wenche og Helge Kjernsval
Vi kjøpte bolig i Playa Flamenca i mars 2012. Vi fikk veldig god informasjon både før og etter handelen. Advokatfirmaet Albion som Stein Erik jobber sammen med, ordnet med alle papirer og dokumenter. Vi mener at Stein Erik er et profesjonelt og ryddig firma som er til stor hjelp med å finne den rette boligen. Et ekstra pluss er at vi nå i etterkant har benyttet oss av firmaets nøkkelservice som inkluderer en månedlig sjekk av vårt hus. Vi vil gjerne anbefale alle å handle gjennom dem.
Hilsen Erling og Reidun Moe. Ørsta
 
Date of Posting: 01 June 2012
Posted By: Erling Moe
Vi kjøpte hus sommeren 2011. Vi er veldig godt fornøyd med boligen vi kjøpte i Orihuela Costa. Vi synes at informasjonsmøtet vi fikk før vi begynte visningene, var veldig oppklarende og informativt. Deres samarbeidende advokat Albion Legal Bureau (Herman og Christine), var også veldig service innstilte og nøye. Alt i alt har vi blitt godt tatt vare på. Vi vil gjerne anbefale dem til alle andre kjøpere.
Hilsen Kjellfrid og Tønnes Helle, Sirdal
 
Date of Posting: 02 March 2012
Posted By: Kjellfrid og Tønnes Helle
Kjøpte hus i høsten 2011. Vi har fått meget god hjelp og oppfølging gjennom hele prosessen. Ble godt mottatt på flyplassen og fikk upåklagelig service fra David og Stein Erik. Deres samarbeidspartner Albion har guidet oss gjennom papirmøllene i Spania med en imponerende profesjonalitet. Også etter gjennomført handel har vi fått god hjelp når det har vært aktuelt. Vi kan trygt anbefale dem.
 
Date of Posting: 28 December 2011
Posted By: Gunn og Arnold Karlsen
Vi er meget fornøyd med kjøpet av huset vårt. Ikke minst er vi fornøyd med den gode servicen vi har opplevd fra Stein Erik og David og advokaten de anbefalte. Vi stortrives med huset vårt i Cabo Roig. Hele prosessen har gått uten problemer. Ønsker å ta med den gode service Stein Erik og David har gitt oss i etterkant av kjøpet og sikkerheten vi føler med det. Vi kan absolutt anbefale dem.
Terje og Sigfrid Bakken, Sogn og Fjordane.
 
Date of Posting: 23 December 2011
Posted By: Terje og Sigfrid Bakken
Jeg kjøpte hus i juni 2011. Jeg fikk god informasjon av Stein Erik og David og deres advokatforbindelse Albion Legal Bureau. Oppfølgingen fra begge har også vært upåklagelig i etterkant. Jeg vil gjerne anbefale dem.
Hilsen
Jarle Hansen.
Karmøy
 
Date of Posting: 09 December 2011
Posted By: Jarle Hansen
Vi er meget fornøyd med kjøpet av leiligheten. Ikke minst er vi fornøyd med den gode servicen vi har opplevd. Dette gjelder til Stein Erik, advokaten dere anbefalte, og banken. Vi stortrives med leiligheten. Hele prosessen har gått uten problemer. Vi kan absolutt anbefale dem.
Vennlig hilsen Ragna og Jan Verbeek.
Ålgård
 
Date of Posting: 05 December 2011
Posted By: Jan Verbeek
Vi kjøpte hus i våren 2011, og er svært fornøyd med kjøpet. Vi kan gjerne anbefale dette firmaet, som vi har opplevd som eit seriøst og påliteleg firma. Dei har eit nært samarbeid med advokatfirmaet Albion Legal Bureau. Vi fekk god informasjon i startfasen, og effektiv hjelp til å ordne alle alle nødvendige papir. Vi har også fått hjelp for å opprette spansk testamente, forsikre huset, opprette bankkonto og ordne med automatisk trekk for betaling av faste utgifter. Vi synes det var betryggende å kunne kjøpe huset gjennom eit spansk firma med norske eiere og medarbeidere, og rekner med at vi også vil få god hjelp i fremtida når vi har behov for det.

Helsing Ingebjørg og Olav Sørfonn
STORD
 
Date of Posting: 22 November 2011
Posted By: Ingebjørg og Olav Sørfonn

<< Start Previous 1 2 3 Next Last >>

Page 3 of 3


Send inn din tilbakemelding
* felt er obligatoriske.
Navn:*
Epost adresse:*
Your Picture:
Images should not be larger than 500x500 px and 250 kb
Sikkerhetskode:
Sett inn koden her:*
Send oss dine kommentarer under:*