Din tilbakemelding er viktig for oss for å kunne yte best mulig service til enhver tid. Vennligst fyll ut skjemaet under. Her er noen tilbakemeldinger fra våre kunder:

Vi kjøpte hus i Campoamor i november 2012. Stein Erik og David har vært meget profesjonelle og hjelpsomme under hele kjøpsprosessen. Deres samarbeidspartner Albion er vi også meget godt fornøyde med. Alt har gått "på skinner" hele tiden. Vi kan trygt anbefale Stein Erik og David for de som ønsker å kjøpe feriested i Spania. Stor takk til Stein Erik og David, og vi vil også benytte oss av deres tilleggstjenester i tiden fremover. Ruth og Knut Heggen
 
Date of Posting: 04 February 2013
Posted By: Knut og Ruth Heggen
Stein Erik and David have worked very hard to sell our property. Their advertising and promotion of the property has been second-to-none, and has resulted in numerous viewings and finally a successful sale.
Their customer relationship has been very helpful and courteous.
We would have no hesitation in recommending this company.
Many thanks again Stein Erik and David !!
Baz & Madeline
 
Date of Posting: 30 January 2013
Posted By: Baz & Madeline Winwood
Etter omvisning av Stein Erik/David i forskellige områder, var vårt ønske en leilighet med 3 soverom og 2 bad. Og det fant vi etter kort tid i Playa Flamenca som vi kjøpte, November 2012.

Stein Erik og David har gitt oss en meget god service, med tilrettelegging av alle praktiske ting, som er nødvendig for å etablere seg i Spania, som: NIE dokument, Bankforbindelse, Advokat (Albion ved Christine) og eierskifte av bil, innstallering av Norsk TV, og alarm. Så vi føler at vi gjorde ett godt valg, da vi valgte dem,det føles trygt og kan annbefales.

Mvh
Jens Harloff Bondø og Reidun Andreassen
Kopervik.
 
Date of Posting: 22 January 2013
Posted By: Jens Harloff Bondø & Reidun Andreassen
Etter å ha blitt kjørt rundt i mange forskjellige områder på Costa Blanca kysten, ble det kjøpt hus i Quesada i desember 2012.
Vi er utrolig fornøyde med servicen og oppfølgingen vi har fått, Både av Stein Erik og David og advokatkontoret Albion med Christine som ordnet alle papirer og dokumenter som skulle til.
Alt har gått uten problemer og vi er svært fornøyde. Anbefales!

Mvh
Tor Arild og Ragnhild Tafjord
Ålesund
 
Date of Posting: 14 January 2013
Posted By: Tor Arild og Ragnhild Tafjord
Vi kjøpte hus i Villa Martin i oktober 2012. Stein Erik og David var med på alle visninger og da vi så huset i Villamartin, ble valget enkelt. Takk til Stein Erik for all velvillig hjelp i forhold til mine (Anita) bestemte meninger om hva huset skulle inneholde og om hvilken himmelretning huset skulle ligge i. Vi er meget godt fornøyd med med valg av hus.

I ettertid vil vi i særdeleshet takke David, som ordnet "alt det praktiske" fra eierskifte av bil, til installering av alarm, internett, norsk Tv og masse andre småting. David er også behjelpelig med alle mulige spørsmål, ingen sak er for liten, ingen sak er for stor.

Vil også gjerne takke Albion ved Christine som ordnet alle papir i forbindelse med kjøpet og i løpet av 2 måneder satt vi med skjøtet i hånden:-). Vi har også inngått serviceavtale med Stein Erik og David, noe som fungerer utmerket, og som for vår del er et absolutt "must", så lenge vi kun bruker huset til ovale weekender og i ferier.

Vi anbefaler dem på det varmeste, og hvis du/dere går med planer om å kjøpe hus i Spania er Stein Erik og David det riktige valget. Albion advokatbyrå får også våre varmeste anbefalinger.

Anita og Tom Denné
 
Date of Posting: 13 January 2013
Posted By: Anita Pharo Denné
Vil takke dere Stein Erik og David for en meget profesjonell og god service når vi kjøpte hus i Horizonte på Playa Flamenca, høsten 2012. Helt fra vi var på visninger og fram til kjøpet var gjennomført ble vi holdt meget godt orientert. Vi følte oss trygge under hele prosessen med Albion advokatfirma og banken dere anbefalte. Vil også takke for jobben dere gjorde etter vi hadde overtatt huset med låsbytting, montering av Tv og internett, samt vannfilter. Kan trykt anbefale dem til dere som går med tanke om å kjøpe i Spania.

Med vennlig hilsen

Kirsti, Finn og Marius Basteviken
 
Date of Posting: 04 January 2013
Posted By: Finn & Kirsti Basteviken
Vi kjøpte hus i Playa Flamenca i juni 2012 gjennom Stein Erik og David, og er veldig godt fornøyd med huset vi endte opp med. Vi solgte samtidig vår forrige leilighet i Playa Flamenca gjennom dem og alt ble proffesionelt gjennomført. Advokatfirmaet Albion tok seg av alt papirarbeid og vi følte oss trygg på at de gjorde det beste for oss. Kan anbefale andre å bruk dem både ved kjøp og salg.

Bodil og Terje Langeland, Hommersåk
 
Date of Posting: 27 September 2012
Posted By: Bodil Reither Langeland
Vi kjøpte hus våren 2012 på Playa Flamenca/Horizonte. Det ytterste ble gjort for at vi skulle få den eiendommen som passet oss best. Hele prosessen ble proffesionelt utført både av David og Stein Erik, advokatfirma Albion og banken. Oppfølgingen i etterkant har vært helt supert, både når det gjelder innstallering av internet, låsesmed og alarm. Vi kan trygt anbefale andre å handle via dem.

Wenche og Kåre Veland, Randaberg
 
Date of Posting: 25 September 2012
Posted By: Wenche og Kåre Veland
Vi kjøpte hus i Los Dolses - Villamartin i juni 2012 og er veldig fornøyd med service og gjennomføring av kjøpet. Vi er spesielt fornøyd med Albion (Chriistine) og deres handling av alle papirer. Stein-Erik "leste" hva vi var på jakt etter og det tok oss ca.10 min. på å slå til på dette huset! David følger også opp alle våre ønsker og behov!
 
Date of Posting: 24 September 2012
Posted By: Marit & Tore Schrøder
Øst Norge
Hei, vi kjøpte leilighet i Zeniamar oktober 2011, vi er kjempefornøyd med leilighet og plass.Kjøpte gjennom Stein Erik, og er godt fornøyd . Kan anbefales...
 
Date of Posting: 24 September 2012
Posted By: Sigrunn og Egild Rhoar Olsen

<< Start Previous 1 2 3 Next Last >>

Page 2 of 3


Send inn din tilbakemelding
* felt er obligatoriske.
Navn:*
Epost adresse:*
Your Picture:
Images should not be larger than 500x500 px and 250 kb
Sikkerhetskode:
Sett inn koden her:*
Send oss dine kommentarer under:*