Din tilbakemelding er viktig for oss for å kunne yte best mulig service til enhver tid. Vennligst fyll ut skjemaet under. Her er noen tilbakemeldinger fra våre kunder:

Tore Lilleås anbefaler Bugge Eiendom, Megleren i Spania.
23. april 2019·
Vi kjøpte av Stein Erik i 2012 i Colinas De La Zenia og er kjempefornøyd. Vi ble vist rundt i nærområdet
og han fant akkurat det vi var på jakt etter.
Når vi hadde bestemt oss og handelen var i gang ble alt ordnet fra A til Å. ?
Advokat kontoret Albion legal Bureau gjorde også en kjempejobb.
Vi kan anbefale Bugge Eiendom og Albion legal Bureau til kjøp av eiendom i Spania
Hilsen
Heidi og Tore
 
Date of Posting: 18 October 2019
Posted By: Tore Lilleås
Vi kjøpte leilighet av Stein Erik Fossheim-Bugge for 11 år siden. Vi er en familie på 5, og hadde i den tiden 3 små barn.
Vi var på visningstur med alle 3 barna og makan til service fra Stein Erik!!
Vi ble vartet opp fra morgen til kveld, og ungene fikk oppmerksomhet og lange pauser til bading, gode restaurantbesøk, tissepauser og is smaking.
Vi var på jakt etter en leilighet i et rolig strøk, med lite turister og bort fra storbyer, litt som hjemme på Tau utenfor Stavanger.

Stein Erik brukte all sin tid på oss og vi følte aldri kjøpepress fra noe hold.
Han fant drømmestedet for oss i en liten landsby som heter Torremendo, med 900 innbyggere, 80 kvadrat takterrasse, og langt innenfor budsjettet vårt.
Han følgte oss til og med på å ta ut "møbelpakken" i butikkene, veldig grei ordning med hvitevarer og alt i en pakke og variert utvalg.

Advokatkontoret Albion Legal Bureau stilte med tolk og prosessen gikk veldig greit.
Vi reiser enda hvert år med 3 voksne barn med kjærester, da foreldrene mine også kjøpte leilighet ved siden av oss av Stein Erik, så vi kan reise alle i lag.
Vi nyter å stå opp og jogge langs turstien ved innsjøen, gå i nnom det lokale bakeriet og handle fersk bakverk, prate spansk med lokalbefolkningen og ha late dager med bassenget.
Vi bruker 15 min med bil de dagene vi vil på Stranda, shopping på storsenteret La Zenia, en tur på marked, eller tivoli på Strandpromemaden i Torrevieja, eller ut og spise på rimelige og utsøkte restauranter.
Her er fullt opp av golfbaner, fotballkamper, strender og alt mulige aktiviiteter. Vi har ennå kontakt med Stein Erik og treffes når vi er i Spania og hjemme????Vi anbefaler han på det sterkeste om du vil bli tatt godt vare på og finne din drømmebolig i Spania??
 
Date of Posting: 18 October 2019
Posted By: Anette Helland
Jeg har kjøpt leilighet i Spania i 2018, gjennom Bugge Eiendom, Megleren i Spania.
Annonsen så jeg på F.B. også var jeg i gang.
Tok kontakt, og ble godt ivaretatt hele veien til kjøpet ble realisert.
Ryddig og god oppfølging hele veien.
Jeg garantere et problemfritt kjøp gjennom Bugge Eiendom, Megleren i Spania
 
Date of Posting: 18 October 2019
Posted By: Ivar Tryver, Oslo
Januar 2019
Etter at vi hadde bestemt oss for å prøve å finne oss et feriested i Alicante regionen og satt opp de forventningene som måtte være på plass og kostnadsramme, så tok vi kontakt med Stein Erik etter anbefaling fra tidligere kunde.
Stein Erik tente på våre forventninger og fant frem flere interressante objekter , dette resulterte i at vi allerede etter en uke hadde bestemt oss for sted og objekt, kontrakt ble satt.
Den videre oppfølging med å gjøre oss kjent i området og hjelp å skaffe til veie nødvendigheter som møbler, lys etc. har vært til uvurderlig hjelp.
En stor takk fra
Sigmund og Stine, Karmøy
 
Date of Posting: 10 April 2019
Posted By: sigmund Johannes Clementsen
Jeg var på visning med flere eiendomsmeglere i området Orihuela Costa før jeg møtte Stein Erik og David. Her følte jeg at kjemien stemte og jeg valgte å kjøpe en utleieleilighet på Cabo Roig gjennom deres firma. Stein Erik var til og med behjelpelig med å ta flotte bilder av leiligheten for å legge ut på Finn for utleie.

Jeg hadde kun noen få dager i Spania og overlot alt papirarbeidet til advokatbyrået Albion, der jeg var i trygge hender gjennom Christine som ordnet med alt og informerte meg hele tiden på mail. Alle spørsmål jeg hadde fikk jeg raske og gode forklaringer på.

Da jeg kom ned til Spania igjen for å overta leiligheten ble jeg møtt på flyplassen av Stein Erik som fikke meg trygt i hus midt på natten. Ved hjemreise fikk jeg samme gode service.

Jeg kan trygt anbefale å kjøpe / selge eiendom i Spania gjennom Stein Erik og David.
 
Date of Posting: 19 August 2015
Posted By: Bjørg Odland
Etter å ha lett i flere dager fant vi endelig vår ønske plass 4 sov 2 bad og stor uteplass i Cabo Roig, vi fikk god og proffesjonel veiledning og hjelp fra Stein Erik og David.
Kan på det varmeste anbefale Stein Erik og David.

Med Hilsen
Randi og Thor
 
Date of Posting: 11 August 2015
Posted By: Randi og Thor Pedersen
Vi kjøpte bolig i juni 2013. Stein Erik og David viste oss mange flotte boliger som passet våres budsjett. Vi fikk veldig god informasjon under visningene og de viste oss området også ikke bare boliger. Informasjonsmøtet vi fikk sammen med Stein Erik og David og deres samarbeidende advokat Albion Legal Bureau, var veldig informativt og betryggende. Alt som ble sagt angående hjelp vi skulle få og advokaten ble utført. Vi kan trygt anbefale Stein Erik og David. Terningkast 6
Hilsen Familien Lein. Stavanger/Randaberg
 
Date of Posting: 16 October 2013
Posted By: Jo Lein
Vi kjøpte hus i påsken 2012. Vi har fått meget god hjelp og oppfølging gjennom hele prosessen. Vi har blitt godt mottatt på flyplassen og har fått upåklagelig service fra Stein Erik og David.. Deres samarbeidspartner Albion har guidet oss gjennom papirmøllene i Spania med en imponerende profesjonalitet. Vi har også fått flott oppfølging fra Stein Erik og David etter gjennomført handel. Vi er meget fornøyd med Stein Erik og David og gir dem vår beste anbefaling.

Fitjar den 15. februar 2013
Tove og Olaf Aarskog
 
Date of Posting: 13 February 2013
Posted By: Tove og Olaf Aarskog
Vi kjøpte huset i juni 2012 på Playa Flamenca. Vi er veldig fornøyd med servicen til David og Stein Erik både før og etter kjøpet.

Mette Gro og Jan Emil Goa
 
Date of Posting: 08 February 2013
Posted By: Jan Emil Goa
Vi kjøpte bolig våren 2011. Vi ble tatt meget godt vare på, og var aldri i tvil om at alle spilleregler ble fulgt. Vi følte oss trygge gjennom hele prosessen, og endte opp med et flott hus på en fantastisk plass. Å kjøpe bolig i Spania har vi ikke angret ett sekund på, og huset har vært veldig mye brukt. Og mer skal det bli i framtiden. Hilsen Gro og Frode
 
Date of Posting: 05 February 2013
Posted By: Frode og Gro Irene Nygaard

<< Start Previous 1 2 3 Next Last >>

Page 1 of 3


Send inn din tilbakemelding
* felt er obligatoriske.
Navn:*
Epost adresse:*
Your Picture:
Images should not be larger than 500x500 px and 250 kb
Sikkerhetskode:
Sett inn koden her:*
Send oss dine kommentarer under:*