Nydelig toppetasje leilighet med heis til privat soltak. 3 sov. 2 bad.. Dona Pepa, Ciudad Quesada, Rojales, Alicante, Spania
€ 265 000 For Sale
Toppetasje leilighet (2 etasje + pluss soltak) Heis opp til soltaket. 3 soverom, 2 bad. Meget bra beliggenhet. Stor balkong ut fra stue.
More Details 
Dona Pepa, Ciudad Quesada, Alicante, Spain. Penthouse with privat sunroof. 2 bed, 2 bath
€ 200 000 For Sale
Flotte nye leiligheter med meget god beliggenhet. Andre etasje + privat soltak på 70 m2.
More Details 
Penthouse apartment in La Zenia
€ 269 000 For Sale
Penthouse apartment with nice views. Very close to Zenia Boulevard Shopping centre. Walking distance to La Zenia Beach. 3 bed, 2 bath.
More Details 
Townhouse in Torre de la Horadada
€ 295 900 For Sale
Meget bra beliggenhet. Kun 400 meter fra Middelhavet, strandpromenade og bystranden. Gåavstand til supermarked og restauranter/puber. NÅ er det kun 3 boliger igjen. Prisen er satt ned til 295900 Euro. I tillegg får man et gavekort på 5000 euro, som kan benyttes i en møbelbutikk like i nærheten av dette flotte komplekset. Boligen inneholder: 3 soverom 3 bad stue/kjøkken i åpen løsning hage foran og bak balkong privat soltak på 45 m2 Great location. 400 meters from the beach and the Mediterranean sea. Townhouses. Very good builder. Only units 3 left. Price is included a 5.000€ gift voucher for furniture.
More Details 

Eiendomssøk

  •   Advance Search

Velkommen til Bugge Eiendom

Eksperten på nye boliger på Costa Blanca kysten

 

Bugge Eiendom er spesialister på salg av nybygg i Spania og vi har over 30 års erfaring i bransjen. Vi tar deg med på personlig «skreddersydd» visningstur, ta kontakt for mer informasjon.

Costa Blanca Sør er et av de mest populære områdene i Spania for utlendinger å kjøpe eiendom, mye på grunn av sitt mikroklima som regnes for å være et av de sunneste i verden i følge WHO. Mange ser på Costa Blanca som «Europas California», og det er ikke bare pensjonister som etablerer seg her, flere og flere barnefamilier flytter hit for å få bedre livskvalitet. Her er rikelig med tilbud for mennesker i alle aldersgrupper samt gode skoler, både norske og utenlandske. Det spanske helsevesenet er vel så bra som det norske.

Advokatfirmaet vi samarbeider med,  ALBION Legal Bureau, sørger for at alle dokumenter er innhentet og sjekket for gyldighet etc. Vi ordner også med NIE-nummer for deg, noe alle som kjøper eiendom i Spania trenger.

Nyheter

Featured

CoCAPro12, ... € 295 900

Featured

ZEBEIIPent, ... € 269 000

MALAAPT1, ... € 195 000

Featured

MALAAPpent, ... € 200 000

2   2